fbpx

Ești un lup singuratic în afaceri? Răspunde la acest test cu 6 întrebări pentru a afla!

Deci, ce este mai exact un “Lup Singuratic în afaceri”?  Este un proprietar de afacere care face singur toată treaba.

Indiferent cât de mare sau de mic este proiectul, lupul singuratic se ocupă 100% de el. Fie pentru că îi este teamă să renunțe la control, fie pentru că simte că nu-și permite să angajeze ajutor. Te poți identifica?

Deci, ce este greșit în a face totul singur? Ei bine, este greu să-ți dezvolți afacerea dacă ești ocupat să gestionezi fiecare detaliu. Știu că este un pic înfricoșător să renunți la control sau să te gândești să angajezi ajutor, dar știu, de asemenea, că este necesar dacă vrei să-ți dezvolți afacerea la potențialul maxim.

Fă testul nostru cu 10 întrebări pentru a determina dacă și TU ești un Lup Singuratic. Și nu-ți face griji dacă ești, avem câteva sugestii pentru a te ajuta să scapi de această afecțiune care sufocă afacerea!

1.Lucrezi singur?

2.Simți că nimeni nu poate face munca la fel de bine ca tine?

3.Simți adesea că nu sunt suficiente ore în zi pentru a face totul?

4.Îți întreții propriul site web?

5.Te ocupi singur de contabilitate și de facturare?

6.Îți cumperi singur consumabilele de birou?

Dacă ai răspuns “Da” la majoritatea sau la toate aceste întrebări, ghiciți ce, ești un LUP SINGURATIC! Nu-i nimic, cu toții am fost.

În calitate de proprietar de afacere, ar trebui să îți propui să petreci cel puțin 60% din timp făcând marketing. Ești cea mai BUNĂ persoană pentru a-ți comercializa produsul sau serviciul. Iar marketingul este singura modalitate prin care afacerea ta va crește și va înflori. Așa că, dacă ești prea ocupat să plătești facturi, să primești corespondența, să răspunzi la e-mailuri și să alergi să cumperi materiale de birou, atunci ghici ce? Nu ai timp să faci marketing. Iar afacerea ta nu poate crește.

Deci, ce trebuie să facă un “Lup Singuratic” al afacerilor? Iată 6 sfaturi:

1.Fă o listă cu toate sarcinile care nu necesită expertiza sau talentul tău specific (lucruri precum sortarea corespondenței și arhivarea).

2.Fă o a doua listă cu sarcinile care îți consumă mult timp, dar care se află ÎN AFARA domeniului tău specific de expertiză (lucruri precum întreținerea site-ului web sau gestionarea finanțelor și a contabilității afacerii).

3.Determină câte ore pe săptămână petreci făcând aceste sarcini.

4.Determină pentru ce activități suplimentare de vânzări și marketing sau alte activități de dezvoltare a afacerii ai avea timp dacă nu ar trebui să faci alte sarcini.

5.Estimează câți clienți sau vânzări suplimentare ai putea genera cu acest timp suplimentar petrecut pentru marketing și dezvoltarea afacerii tale.

6.Ia decizia de a angaja un asistent, un contabil, un manager de site web sau orice alți specialiști care să se ocupe de aceste sarcini.

Înscrie-te pentru noutăți

Te ajutăm să generezi între 5000 și 10.000 EURO lunar, accesând Fonduri Europene și asistentă în afaceri.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.