fbpx
logo finantariafaceri.ro

Firmă online în 3 zile cu asistență juridică.

Fără birocrație, funcționari aroganți sau cozi infernale.

Mai Rapid.Mai ușor.Oriunde ai fi.Fără drumuri.Fără dosar cu șină.

Ce zice lumea

Denisa Matasaru
Denisa Matasaru
Read More
"Serviciul de infiintare firma a fost grozav. Au fost foarte profesioniști și drăguți. I-aș mai folosi cu siguranță din nou."
Vlad Florea
Vlad Florea
Read More
"I-am folosit de două ori până acum. De ambele ori au fost extrem de prompți în a ne răspunde la întrebări și cu livrarea. Sunt, de asemenea, foarte rapizi în a stabili întâlniri. Compania a fost foarte receptivă la nevoile noastre și i-aș recomanda cu siguranță oricui caută servicii de înființare firmă online."
Eugen Cătălin
Eugen Cătălin
Read More
"Am avut o experiență excelentă cu acest serviciu. Doamna avocat a fost foarte profesionistă și de ajutor. Ne-a însoțit pas cu pas prin proces și a răspuns la toate întrebările pe care le aveam. I-aș recomanda cu căldură!"
Previous
Next
Dacă încerci să eviți pierderea timpului așteptând la cozi infernale sau nervii provocați de completarea formularelor comuniste și funcționarii aroganți, rămâi pe această pagină.

Uite care e adevărul

Poți deschide și singur un SRL folosind site-ul de la ONRC sau direct la sediul de la Registrul Comerțului. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor se împotmolesc ori din cauza navigării greoaie a site-lui ori a lipsei de informații sau a instrucțiunilor și a formularelor comuniste.

Suntem singurii care ne-am dedicat rezolvării acestor problemelor care apar la înființarea firmelor.

Cine suntem noi

Eu sunt Sorin Baciu

Fac afaceri de peste 21 de ani și sunt expert fonduri europene. 

Încă de la prima firmă pe care am deschis-o am constatat cât este de greoi și oribil procesul de înființare al unei companii.

Ba lipsea contractul de comodat pentru sediul social.

Ori aveam documentele completate greșit. (cum altfel, dacă singurul care te ajută pe acolo e portarul)

Birocrația peste măsură, lispa totală de informații și procedura greoaie, împreună cu timpul pierdut la cozile infernale, erau doar miezul problemei.

Cireașa de pe tort era atunci când îmi întorcea dosarul pentru un rahat de motiv înțeles numai de ei. 

Niciodată n-am reușit să termin o înființare în aceeași zi pentru că Registrul Comerțului are cel mai scurt program de funcționare dintre toate instituțiile publice din România. (ba chiar sunt singurii pe glob care au program (la fel de scurt) pentru depunerea documentelor online)

Am încercat să depun online. Însă din păcate nu mai aveam ajutor de la paznic care să-mi arate cum să navighez pe site sau ce trebuie să bifez prin formularele alea. Înființarea firmei direct pe site-ul de la Registrul Comerțului a fost la fel de dificilă.

Cireașa de pe tort era atunci când îmi întorcea dosarul pentru un rahat de motiv înțeles numai de ei. 

Niciodată n-am reușit să termin o înființare în aceeași zi pentru că Registrul Comerțului are cel mai scurt program de funcționare dintre toate instituțiile publice din România. (ba chiar sunt singurii pe glob care au program (la fel de scurt) pentru depunerea documentelor online)

Am încercat să depun online. Însă din păcate nu mai aveam ajutor de la paznic care să-mi arate cum să navighez pe site sau ce trebuie să bifez prin formularele alea. Înființarea firmei direct pe site-ul de la Registrul Comerțului a fost la fel de dificilă.

Am încercat  să aplic cu o firmă care mi-au promis ca fac ei tot dosarul. M-am săturat de umblat pe drumuri din cauza lor. Ba să le trimit o împuternicire de la notar, ba să alerg de 5 ori pe zi la un centru xerox ca să scot la imprimantă ce imi trimiteau ei, să le semnez si apoi să merg la poștă pentru a le trimite documentele originale în plic.

După a 3-a înființare eram sătul. Am zis: GATA! NU SE MAI POATE!

Am luat problema în propriile mâini și am stat călare pe ea până am găsit o soluție.

Practic am găsit metoda prin care să eviți tot stresul ăsta,iar aceasta a funcționat mai bine decât mi-am imaginat vreodată.

Toți clienții mei de pe fonduri europene care aveau nevoie de o firmă nouă au cerut și folosit această metodă.

Noua mea misiune este să pun această soluție în mâinile tuturor persoanelor care vor să intre în afaceri.

Echipa

Eugen Cătălin
Eugen Cătălin
Avocat Drept Fiscal

Sunt Eugen, sunt specialist în drept fiscal de mai bine de 10 ani. Am ales această ramură, deoarece sunt o persoană meticuloasă.

Andreea Lupu
Andreea Lupu
Avocat Drept Comercial

Sunt Andreea, am absolvit acum 5 ani masterul în drept comercial și de atunci sunt atrasă de mediul de afaceri. Sunt aici să vă ajut.

Adela Buți
Adela Buți
Avocat Drept Administrativ

Sunt Adela și m-am regăsit încă de pe băncile facultății în dreptul administrativ. Mă ocup de tot ceea ce nu-ți place ție.

Emanuel Matei
Emanuel Matei
Avocat Drept Comercial

Salut, sunt Emanuel și am peste 8 ani experiență în dreptul comercial. Lasă normele legislative pe umerii mei și hai să colaborăm. Te aștept !

Uite cum deschizi o firmă online mai ușor, mai rapid și mai plăcut.

Înlocuiește semnatura fizică cu semnătura electronică și depune cu un avocat

În scenariul clasic, pentru a face o înființare de firmă, în primul rând trebuie să-ți iei între 1 și 3 zile libere. Dacă încerci să-ți deschizi o afacere cât încă ești angajat, șeful tău n-o să aprecieze deloc asta. 

Chiar dacă ești deja antreprenor, să lipsești între 1 și 3 zile din afacerea ta poate fi costisitor.

Apoi ajungi la sediul de la Registrul Comerțului unde ești întâmpinat de un grup de funcționari publici care consideră ca ar trebui să cunoști pe de rost setul de documente de care ai nevoie, toate codurile caen necesare pentru activitatea pentru care vrei sa înființezi firma și că e treaba ta să fii expert în procedura de depunere.

Ești întors, plimbat pe la toate ușile și după vreo 2 zile, când te duci să ridici actele, realizezi că poate ai făcut o greșeală sau ai uitat vreo bifă secretă și trebuie să reiei întreg procesul.

În felul acesta, vei pierde timp și bani doar ca să te stresezi și să te umpli de nervi.

Totuși, nu e vina ta. De vină e sistemul bugetar care trăiește degeaba pe banii noștri, a contribuabililor.

Acum știi mai bine.

Metoda corectă pentru a depune un dosar de înființare a firmei, este ca ,întâi trebuie să-ți faci o semnătură electronică în cloud. O astfel de semnătură se face 100% online iar procesul durează aproximativ o oră și totul se face din confortul casei tale (chiar din pat dacă vrei).

Următorul pas este să găsești un avocat care să depună documentele pentru tine. Atunci când folosești un avocat nu mai ai nevoie de împuternicire de la notar, deci ai scăpat de drumuri.

Avocatul este singura persoană care poate depune pentru tine și care își poate face identificare printr-un apel video.

Mai mult decât atât, un avocat specializat pe înființare firme îți poate oferi consultanță juridică privind autorizațiile de care ai nevoie, codurile caen și legislația comercială.

Astfel vei avea parte de o experiență relaxantă, vei comunica doar cu persoane amabile, nu trebuie nici măcar să ieși din casă dacă nu vrei, vei semna hârtiile de oriunde te vei afla iar compania ta nouă va avea documentele scrise de un specialist-expert în dreptul comercial.

Pași cheie pentru înființare firmă online

Întrebări frecvente:

Așadar, după cum poți vedea, tot ce trebuie să faci pentru a înființa o firmă online este:

1. Să-ți faci o semnătură electronică

2. Să contactezi un avocat

3. Să transmiți avocatului detaliile tale

Sunt mai multe feluri de a deschide o firmă

Poți face totul singur sau poți angaja pe cineva să facă asta pentru tine, dar variantele astea cel mai probabil nu vor funcționa, deoarece:

Timpul pierdut și nervii creați la ghișeu te vor scoate din sărite.

Majoritatea firmelor care se laudă ca îți deschid ei o firmă online, nu au avocați în echipă și te vor fugări după documente și împuterniciri notariale.

Sau poți lucra cu noi, mai ușor, mai rapid, mai distractiv și oriunde te-ai afla folosind o semnătura electronică și avocați experti pe dreptul comercial care îți pot înființa firma 100% online, în doar 3 zile.

+200

Clienți mulțumiți

Cosmin Cătălin
Cosmin Cătălin
Read More
Am fost foarte impresionat de rapiditatea cu care m-au sunat pentru a discuta detaliile și de profesionalismul lor. Au urmărit situația mea chiar și după procesul de înființare și au fost în continuare receptivi la orice întrebare sau îngrijorare pe care am avut-o.
Anastasia Ilieș
Anastasia Ilieș
Read More
Am avut o experiență excelentă cu această companie. Au fost foarte profesioniști, foarte serviabili, iar prețurile lor au fost rezonabile pentru o companie mare. I-aș recomanda cu siguranță tuturor celor care au nevoie de orice tip de servicii pentru firme!
Elisabeta Bîrsan
Elisabeta Bîrsan
Read More
Sunt foarte mulțumită de servicii. I-am contactat deoarece eram interesați să găsim un avocat care să ne ajute să ne înființăm noul nostru SRL pentru o afacere mică. Mi-au fost recomandați de către un prieten. Am fost foarte mulțumită, inclusiv de preț.
Previous
Next

Cum ziceam, această metodă este pentru tine dacă vrei să-ți deschizi o firmă, însă vrei să eviți stresul provocat de funcționari aroganți plus timpul pierdut pe drumuri aiurea și dacă vrei să fii tratat cu respect de către avocați specializați in dreptul comercial, în comfortul casei tale.

Iată ce se va întâmpla când vei lucra cu noi pentru a-ți înființa o firmă online

Deci, cum funcționează?

Înainte, când voiai să-ți deschizi o firmă, trebuia să mergi în persoană la sediul ONRC-ului ca să completezi o grămadă de formulare comuniste.

Dar acum, poți folosi semnătura electronică pentru a semna de oriunde te-ai afla și doar 1 singur formular extrem de simplificat pe care-l înmânezi unui avocat pentru a-ți înființa compania fără stres sau teama că faci vreo greșeală.

Acum, dacă voiai să deschizi o firmă singur sau folosind pe cineva să o facă pentru tine, te-ar costa cel puțin:

Serviciu
Preț

Taxe Monitorul Oficial

130 lei

Timp pierdut la cozi

450 lei

Taxe juriști Registrul Comerțului

350 lei

Timp pierdut la cozi

450 lei

Consultanță  avocat drept comercial

600 lei

Combustibil consumat pe drumuri

100 lei

Greșeli în documente

480 lei

Psiholog ca să-ți calmezi nervii 

400 lei

Tolal

2960 lei

Cu noi este de 4X mai ieftin să înființezi o firmă online

2720 LEI

665 LEI

Iată ce primești dacă înființezi o firmă online cu noi:

Rezervare nume la ONRC
Rezervare nume la ONRC

Consultanță coduri caen
Consultanță coduri caen

Contract sediu social
Contract sediu social

Act constitutiv
Act constitutiv

Depunered Dosar
Depunered Dosar

Doc. orig. prin poștă
Doc. orig. prin poștă

Putem prelua un număr limitat de clienți pe lună așa că, dacă sună bine, asigură-te că ACȚIONEZI ACUM, altfel s-ar putea să nu mai putem colabora cu tine.

Acum, pentru că citești această pagină, vom face ceva special. Pentru o perioadă limitată, dacă acționezi acum, îți vom oferi câteva BONUS-URI

BONUS - Manual pentru alegerea numelui pentru noua ta companie

în valoare de 99 LEI

BONUS - Șabloane documente administrative

în valoare de 550 LEI

BONUS - Șabloane contracte comerciale

în valoare de 1850 LEI

BONUS - Calculator cashflow

în valoare de 99 LEI

BONUS - Calculator prag de rentabilitate

în valoare de 99 LEI

BONUS - Model plan de afaceri avansat

în valoare de 397 LEI

BONUS - Strategie marketing & vânzări pentru a obține primii tăi clienți

în valoare de 4500 LEI

Valoare totală bonus-uri 7594 lei

Bineînțeles că garantăm pentru tot.
Asta înseamnă că dacă nu ne ținem de cuvânt și nu ești mulțumit de ce livrăm, îți returnăm toți banii și păstrezi tot ce ai primit de la noi.

Deci, să rezumăm ce primești dacă alegi să înființezi o firmă online cu noi:

Contract sediul social

Rezervare nume la ONRC

Consultanță coduri caen

Redactare act constitutiv

Depunere dosar

Documentele originale prin poștă

Scut în comunicarea cu funcționarii publici

Bonus manual pentru alegerea numelui pentru noua ta companie

în valoare de 99 LEI

Bonus șabloane documente administrative

în valoare de 550 LEI

Bonus șabloane contracte comerciale

în valoare de 1850 LEI

Bonus calculator cashflow

în valoare de 99 LEI

Bonus calculator prag de rentabilitate

în valoare de 99 LEI

Bonus model plan de afaceri avansat

în valoare de 397 LEI

Bonus strategie marketing & vânzări pentru a obține primii tăi clienți

în valoare de 4500 LEI

Valoare totală 10,314 lei

Întrebări și răspunsuri despre înființarea firmelor online

DA! Indiferent unde te afli pe globul pământesc, dacă ai o conexiune la internet îți putem înființa firma online.

NU! Primești tot ce ți-am promis cu doar 965 lei.

Îți înțelegem îngrijorarea având în vedere cât de mulți escroci sunt în zilele astea pe internet. Totuși, noi ne-am înființat în anul 2017 iar datele noastre comerciale sunt publice pe site-ul ANAF-ului dacă vrei să ne verifici.

Ai nevoie de copie foto după cartea de indentitate.

După ce achiți, vrei primi pe mail un link pentru a te înregistra la semnătura electronică și un formular simplificat pe care să îl completezi. Apoi vei fi contactat de avocat pentru a-ți verifica identitatea, iți va trimite setul de documente pe mail, le semnezi , le trimiți înapoi și aștepți originalele prin poștă.

După ce primești actele de înmatriculare prin poștă de la Regsitrul Comerțului vei putea merge cu ele la oricare bancă din România , ca să-ți deschizi contul.

Poți plăti direct cu cardul sau la bancă în baza unei facturi pe care o vei primi pe mail.

Da! Te rog completează acest formular de contact.

Da, putem deschide o firmă online indiferent de numărul de asociați. Totuși, prețul diferă în funcție de numărul de semnături electronice necesare. 

Da, te putem ajuta și cu modificări la ONRC.

Orice companie trebuie să aibă un sediu social. Sediul social poate fi în propria locuință sau într-un spațiu închiriat. Dacă nu poți apela la nici una dintre acestea,îți putem oferi noi găzduirea sediului social la unul dintre birourile noastre din țară contra-cost.

Toate companiile nou-înființate sunt neplatitoare de TVA ( devii platitor dupa ce depasesti 300,000RON/an)

Valoarea minimă a unui capital social este de 1 leu/asociat.

Este interzis prin lege și se încadrează la penal să ai activitate comercială ( să tai facturi sau să dai bon fiscal) pe un cod caen neautorizat.

Pentru că iți oferim timp liber, simplitate,flexibilitate,siguranță și liniște mentală.

Va trebui să-ți cumperi un Registru Unic de Control de la ANAF și să-ți găsești un contabil.

Nu poți compara o dacie cu un mercedes. Pachetul oferit de noi valorează aproximativ  10,000 de lei și nimeni de pe piața din România nu mai oferă așa ceva.

Avocații noștri iți vor fi la dispoziție la orice oră și în orice zi, tu hotărăști.

logo finantariafaceri.ro

Pentru antreprenori:  Crește-ți afacerea la peste 10.000 EURO/lună în 12 luni sau mai puțin, accesând FONDURI EUROPENE.

Date de contact

contact@finantariafaceri.ro

S.C. Brickmann Innovation S.R.L

Str. Alexandru Donici nr.2, sc.B, ap.2, Botoșani, jud. Botoșani

Utile

Resurse Premium

Cursuri

Servicii

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.