fbpx

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Ultima actualizare: Octombrie 2022

Termeni si Conditii se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet finantariafaceri.ro. Termeni si Conditii se referă la navigarea sau inscrierile efectuate pe siteul finantariafaceri.ro si participarea la cursurile si evenimenele Neotrust. Va vom notifica referitor la orice schimbare intervenita in Termeni si Conditii prin afisarea pe webiste. Modificarile realizate prin aceaasta modalitate sunt considerate a fi acceptate de catre utilizator daca acesa continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site, la secitunea Termeni si Conditii.

Utilizarea de catre d-voastra a produselor, serviciilor si site-ului www.neotrust.ro este guvernata de termenii prezentului document.

finantariafaceri.ro este denumirea comerciala a Brickmann Innovation SRL, societate cu raspundere limitata, avand sediul in Botosani, Str Alexandru Donici nr 2, jud Botosani, CUI 37662058, J07/318/2017.

Site: domeniul www.finantariafaceri.ro si subdomeniile acestuia.

Servicii Cursuri: Participarea de catre dumenavoastra la cursurile online sau live, utilizarea siteului si aplicatiilor este guvernata de termenii prezentului document.

Furnizor Curs: Prestator de servicii cursuri, care asigura organizarea si livrarea de cursuri.

Certificat de Participare / Diploma de Participare: diploma sau certificat se obtin la finalizarea cursurior.

Durata Cursului: Interval de timp in care se desfasoara cursul.

Serviciile Brickmann si Modalitatile de Plata Disponibile

Neotrust ofera urmatoarele tipuri de servicii, pentru care accepta urmatoarele tipuri de plati:

  • Elaborarea de Proiecte de Fonduri Nerambursabile, precum si serviciile de Implementare a acestora – se accepta plata prin transfer bancar/ordin de plata, pe baza facturii emise de Brickmann
  • Cursuri online – se accepta plata prin transfer bancar/ ordin de plata, precum si plata online prin Stripe

 

CURSURI ONLINE:

1. Inscrieri Cursuri

1.1. Cursantul poate alege cursul la care doreste sa participe de pe siteul www.finantariafaceri.ro, de la sectiunea Servicii – Cursuri Fonduri Europene.

1.2 Cursantul se inscrie la curs completand datele persoanale si apasand butonul ” Inscrie-te la curs”

1.3. Cursantul selecteaza metoda de plata

1.4. Rezervarea locului in cadrul unei grupe de curs se relizeaza dupa efectuarea platii.

1.5. Brickmann isi rezerva dreptul de a modifica fara vreo informare prealabila datele de desfasurare a cursurilor, trainerul, in cazul in care acest lucru este impus de motive obiective.

2. Costul cursurilor si Modalitatile de plata

2.1. Costul Cursului reprezinta pretul total al sericiilor (servicii cursuri) prestate de Furnizor Curs

  • Toate preturile afisae pe site sunt in RON
  • Valoarea TVA este 0 (zero)
  • Pretul exprimat este per cursant

2.2 Modalitati de Plata:

Se poate efectua:

  • Plata integrala.
  • Plata in 2 rate: o rata platita la inscriere pentru rezervarea locului (50% din costul cursului) si o rata platita cel taziu cu 7 zile inainte de inceperea cursului (50% din costul cursului)

Plata se poate efectua:

  • Online cu card prin procesatorul de plati Stripe
  • Prin depunere numerar la Banca – in acest caz veti primi pe email o factura proforma pe baza careia se poate face depunerea
  • Prin transfer bancar / ordin de plata – – in acest caz veti primi pe email o factura proforma pe baza careia se paote face depunerea

*Dupa efectuarea platii se genereaza factura finala care vi se transmite pe email.

3. Politica de livrare a produselor/serviciilor

Detaliile referitoare la cursurile organizate de Neotrust sunt dsponibile pe siteul www.finantariafaceri.ro, pe paginile de prezentarea ale fiecarui curs. Dupa finalizarea inscrierii si efectuarea platii veti primi detaliile de participare la curs: locatie, trainer, program (cel tarziu cu o zi inainte de inceperea cursului). In cazul cursurilor online veti primi pe email linkurile de logare la sesiunile online live, cel tarziu cu o zi inainte de inceprea cursului.

4. Politica de anulare/ dreptul de retragere

4.1. In cazul in care din motive obiective cursul nu se poate desfasura sau data porgramrii acestuia este mutata de Furnizor curs, Cursantul are dreptul la returnarea sumei achitate

4.2. Cursantii au dreptul de retragere pe care il pot exercita in 14 zile calendaristice de la data inscrierii doar in situatia in care nu a fost anuntata data de incepere a cursului. In cazul in care data de incepere (desfasurare) a cursului a fost anuntata/stabilita/postata pe site la inscriere sau ulterior cursantii nu mai beneficieaza de dreptul de retragere , nicio suma achitata nu va mai putea fi restituita. In cazul exercitarii dreptului de retragere  furnizorul Cursului va restitui jumate suma platita integral. Pentru a-si exercita dreptul de retragere Cursantul trebuie sa trimita un email spre contact@finantariafaceri.ro specificand numele, CNPul, tip act identitate, serie nr act identitate, numele cursului de la care doreste sa se retraga, suma achitata, modalitatea de plata si sa specifice faptul ca doreste sa se retraga de la acest curs, precum si cu specificatia contului IBAN si titularul contului unde doreste sa i se innapoieze suma platita.

4.3 In cazul neprezentarii Cursantului la curs, sau a intreruperii participarii acestuia la curs de catre Cursant suma achitata nu se restituie.

4.3. Dreptul de retragere nu poate fi exercitat in cazul in care Cursantul a primit detaliile de logare la un curs online preinregistrat (curs fara data de desfasurare, disponibil online, preinregistrat).Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.